Луксозни къщи в аристократична Бояна или Драгалевци

Изгодните предложения на Unique Estates

Бояна, Драгалевци, Лозенец – квартали на столицата, които всеки свързва с луксозни къщи, прекрасни гледки към обичана Витоша и възможността за бърз достъп до центъра на града или извън него! Кои не би желал да притежава една луксозна къща с просторен двор, зеленина, открити веранди, много цветя и уникални интериори и екстериори тук.

Ако сте работили дълго за лукса си, то инвестицията на средства в луксозни имоти е добър избор, който в бъдеще ще ви се отплати. Определено не всеки може да си позволи луксозно жилище, но ако има възможност за него, не бива да я пропуска! Unique Estates са консултантска брокерска агенция, която години наред работи за клиентите си нуждаещи се от качествени луксозни имоти. Предложенията им за луксозни къщи в страната и в чужбина са най-добрите на местния пазар за луксозни имоти – това могат да потвърдят доволните им клиенти.

Луксозни къщи в старите аристократични квартали на София – Драгалевци и Бояна

Драгалевци и Бояна отдавна имат славата на квартали в столицата, където е концентрирана голяма част от елита в държавата. Тяхната инфраструктура постоянно се облагородява, строителните предприемачи инвестират все повече средства в изграждането на нови и модерни затворени комплекси или еднофамилни къщи и вили.

В подобни квартали можете да се насладите на близостта на планината и всичко, което тя предлага. Освен това можете да изпиете сутрешното си кафе на верандата си, която има неописуема гледка към зелените склонове на Витоша или белият им килим през зимата. Ще се насладите на тишина и спокойствие, без да ви се налага да пътувате часове до центъра на града, където работите или развивате бизнеса си.

Драгалевци и Бояна имат добре развита обществена инфраструктура, можете да осигурите на децата си добри училища и детски заведения. Да се развиват в последствие, като учат в реномирани столични университети. Тези квартали по уникален начин съчетават красотата и спокойствието на селото с шума и възможностите на града.

Unique Estates ви предлага най-добрите луксозни къщи в тези реномирани квартали (или до силна офис сграда също е модерно) и ви дава възможността да избирате по-индивидуални критерии с лично персонално отношение към самите вас и семействата ви. www.ues.bg е мястото, където да се свържете с консултантите по луксозни имоти, които работят за вас, намирането на луксозния ви дом е гарантирано тук и определено ще заобичате жилището си от пръв поглед!