Основни правила за високо качество на челното стъкло за избор на автомобили

След смяна на колело лято втори зимата, да се направи каквото и водача, ако автомобили подготвени за зимата – да се погрижат за чистачките. Ако не се справи с функцията, която трябва да бъде спешно заменени. В противен случай, лоша видимост в сняг може да доведе до катастрофа. Но как да не загуби в голяма площ да ходи, който предлага на пазара?

ВЪНШЕН ВИД

Качествени стъкло трябва да имат еднаква структура и панделка, острието без грапавини и има контри и е изработена от еластична гума.

Чистачките на избор тях се движат в различни посоки – важно е, че не е имало силна реакция. Венците трябва да бъде здраво закрепен към тялото и не трябва да се отлепи.

ПОДРОБНОСТИ

Видове инвестиции: Wiper могат да бъдат различни за един и същ модел

Ако покупка чистачки трябва да се отбележи, че части от един и същ размер в различни варианти са на разположение за вида на инсталацията са налични (може да е един и същ модел на машината в различни години на освобождаване на различни видове монтаж на чистачките): Куката на щика монтиране, ПИН страна, касова брава и горната клипа. това е да си купи служебно за сравнение старата и отстраняване на магазина с това, което се продава най-добре, или адаптер (50 USD), за да си купите.

Дължина: размер Почистване малко може да се увеличи

В повечето случаи колата има две чистачки, но понякога то може да бъде само три или само. Всички те могат да се различават по дължина. Така например, на водача страна – 500 мм, на пътника – 450 mm, а задното стъкло – 300 мм.

Ако купите чистачка на пазара, можете да експериментирате малко (конкурси са съгласни с това) и изберете чистачка за увеличаване на малко по-голямо почистване дължина на повърхността – най-важното е, че те се вкопчи в един от друг.