Правилата за грижа за облеклото от трикотаж

Грижа за дрехите от трикотаж Въпреки широката гама от тъкани за производство на дамско облекло, трикотажните изделия са били и все още са популярни. Съвременните модалисти с голямо удоволствие допълват гардероба си с трикотажни рокли, джъмпъри, пуловери. И компаниите, които доставят на едро от производителя, се грижат потенциалните клиенти да изглеждат красиви и в съответствие с модните тенденции. Тези продукти обаче изискват специални грижи.

След като сте закупили парче трикотаж, най-вероятно ще трябва да бъде потукан. В магазина, и особено в базара, плетените стоки в насипно състояние, както и други, се съхраняват в големи опаковки и се притискат заедно. Ето защо е възможно набиване и гънки. Прикрепването на ситуацията ще помогне за пара. Накарайте продукта от грешната страна, леко да докосва желязото (температура – не повече от 100 градуса).

Правилно съхраняваме дрехите

Има правила за съхранение на трикотаж. Ако някога сте се наложили да си купите риза, вероятно сте обърнали внимание на начина, по който е опакован с картонена вложка. По същия принцип е по-правилно да добавите плетени неща, особено пуловери и джъмпери.

Модни плетени неща

Използването в този случай на карти ще позволи да запази формата на трикотажни дрехи. Също така те могат да се използват като разделител подредени в купчина от няколко неща. Това е много удобно, защото когато извадите едно нещо, другите остават недокоснати.

Съхраняване на неща от Джърси

Що се отнася до съхраняването в купчини, във всяка от тях трябва да има не повече от три неща. Във вертикално положение можете да поставите трикотаж, който не е опънат. И само на меки рамене или на траверса (по-добре е покрита с гума от пяна). Продуктът е сгънат на дължина на половина, така че горната и долната част да се залепват равномерно.